SaunaGus

SaunaGus er aromaterapi i sauna, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten og svinger oliernes duft og varmen rundt i saunaen med et håndklæde, så der dannes en behagelig afslappet stemning.

Butchers Heat anvender kun rene æteriske olier, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation, virker udrensende, giver fornyet energi samt et stort velvære. ❄️☀️

Gusmester laver saunagus
Vand hældes på stenene i sauna

SaunasGus for børn

Vi laver også saunagus arrangementer for børn, ´BørneGus´. Her er børn fra 7 års alderen er velkommen. Vi laver en saunagus session af samlet en times varighed, som er specielt afstemt for børn, således er varmen tilpasset børn og derfor ikke er alt for varm.

Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på at alle har det godt, får massere at drikke undervejs og nyder det. Vi sørger for vand og snacks til pauserne mellem hver gus, hvor der også er tid til at blive kølet af. Det er dog alligevel en god idé at alle børnene har deres egen vandflaske med, som de kan medbringe i saunaen, da det nok vil være rart med en slurk undervejs i varmen. Det er også en god idé at medbringe badekåber, da det kan være lidt koldt udendørs i pauserne. 

SaunasGus for gravide

Vi anbefaler ikke SaunaGus for gravide, men byder kvinderne velkommen på den anden side af graviditeten.

Events

Butchers Heat har to forskellige saunaer, SaunaTrucken som er mobil og indrettet i en ombygget miliitærtruck samt en stationær sauna, som ligger forenden af Amager Bakke ud til Lynetteholm Havn/Margretheholm Havn.

Saunaerne kan begge lejes inkl. gusmester til private arrangementer, firmaevents, polterabends mv. Vi tilbyder forskellige typer for arrangementer afhængig af hvor mange personer i er og hvilket type arrangement i er interesseret i.

Vi har plads til ca 15 personer i vores stationære sauna og ca 12 personer i vores SaunaTruck. 

Som udgangspunkt anbefaler vi en saunasession, hvor en gusmester laver 3 omgange saunagus med velduftende æteriske olier, lækker musik, smækkert lys og massere af dejlig varme. I pauserne serverer vi snacks og vand – her er der også tid til et dyp i vandkar.

Private events koster fra 4.300 kr. i begge saunaer. Dette er prisen hvis du vælger SaunaTrucken på vores faste popup spot ved Margretheholms Havn, Amager Bakke/Refshaleøen. Ved ønsket om andre placeringer er der nogle flere udgifter forbundet afhængig af hvor, parkeringsforhold, transporttid mv. 
Send os en mail hvis du er interesseret i andre priser og yderligere oplysninger.
Sommetider laver vi popups i weekenderne også, hent vores app BUTCHERS HEAT og tjek vores kalender for events- og hold øje på Facebook og Intagram hvor vi også poster alle arrangementer.

Butchers Heat saunatruck har også deltaget i forskellige festivaler, vi har bla været til Copenhell, City Link Festival, Distortion, CPH PRO mf.

Nedenfor kan læses en beskrivelse af vores faste events.
Der kan reserveres plads og betales via vores bookingsystem her på siden. Håber vi ses snart i varmen

Saunagus i truck ved havet
Sauna udsigt til vandet

SaunaGus, Margretheholm Havn.

Tirsdags og torsdag, kl.18.00, 19.15 & 20.30
Lørdag kl. 09.00 & 10.15 & 11.30
Søndag kl. 09.00, 10.15  & 11.00

Sted: Margretheholm Havn, Vindmøllevej 9, 2300 Kbh S.
Det kan være en udfordring at finde, så tag afsted i god tid. Kør ind ad Vindmøllevej og kør efter 300 meter ind på gruspladsen og helt til venstre mod hegnet, mod det sorte træskur og Margretheholm Havn – her holder Saunatrucken og du kan kommen gennem hegnet.


Vi laver 3 gussessions på hver 10-12 minutter, hvor vores gusmester forkæler med dejlige dufte, lækker musik og frækt lys. Mellem hver gus session holdes pause med snacks og vand – og dyp i kar. Arrangementet er af samlet af en times varighed.

Vi sørger for massere vand og snacks, du skal blot medbringe håndklæder og badetøj. Det koster 220 kr. og din plads er reserveret når bookingen er gået igennem og betalt.

Husk at drikke rigeligt med vand gennem dagen inden arrangementet, for vi kommer til at svede en hel del. Det kan være en god idé at medbringe 2 håndklæder, ét til at sidde på i saunaen og ét til at tørre sig med bagefter- hvis du har badetøfler kan det også være rart at medbringe, da der er små sten på vejen ned til vandet.
Sauna er på eget ansvar!
Vel mødt i varmen på Margretheholmen♥

Saunatruck

´Pop up´ SaunaGus i SaunaTrucken.

Vi laver popup saunagus i Butchers Heat SaunaTruck 

SVANEMØLLENSTRAND (Strandpromenaden 49, 2100 København Ø.) Her varmer saunatrucken op i vinterperioden torsdage kl. 18.00, 19.00 og 20.00. 

SaunaTrucken kommer  til KÆRHOLMEN ca hver 3-4 søndag, på kajen ved Martin Luther Kingsvej, 2450 Kbh SV. 

☆☆ 

Priser Butchers Heat

Vi laver forskellige typer af SaunaGus arrangementer. Vores faste events er hver tirsdag og torsdag aften kl. 18.00, 19.15 og kl. 20.30 samt alle lørdage kl. 09.00 + 10.15 +11.30 samt søndage kl. kl.09.00, 10.15 & 11.30 på Margretheholmen,  (Refshaleøen).

Ind i mellem laver vi også popups forskellige andre steder, primært i København alle af en times varighed. 

Koster fra 220 kr./pers. Prisen afhænger af hvor i København el omegen arrangementet afholdes.
Reserveres og bookes via bookingsystemet på hjemmesiden.

Koster fra 220 kr./pers. Prisen afhænger af hvor i København el omegen arrangementet afholdes.
Reserveres og bookes via bookingsystemet på hjemmesiden.

Fra 220 kr. ved ledige pladser, kan man dukke op og betale med MobilePay eller kontanter ved SaunaTrucken.

1 stk. 25 kr.

Er du kommet afsted uden håndklæde, kan du leje hos Butchers Heat. Vi lejer ud i sæt af 2, således har du ét håndklæde til at sidde på i saunaen og ét til at tørre dig med bagefter!

Private SaunaGus arrangementer

SaunaTruck fra 4.300 kr.
Stationære sauna fra 4.300 kr. 

Skriv for at høre nærmere.

Sauna udsigt til vandet

Gavekort

Hvis du vil give en dejlig varm oplevelse til en ven eller en du holder af, så er det muligt ved at købe vores gavekort.

Da vi har et bookingsystem, hvor de der skal deltage i saunaGus skal være oprettet og booket ind personligt, så er processen for dit køb af gavekort således:

Du går ind under BOOKING og trykker på MEMBERSHIPS. Under MEMBERSHIPS vælger du det gavekort du gerne vil have og betaler for det ved, at oprette en profil på hjemmesiden, eller via vores app. Har du allerede en profil er det samme procedure der gør sig gældende.

Efterfølgende skriver du en mail til os på: mail@butchersheat.dk med navn, mail, tlf nr, samt forslag til password på den person der skal have gavekortet og hvornår gavekortet skal foræres væk. Skriv gerne GAVEKORT i emnefeltet. Vi kvitterer med en PDF du kan printe ud med information om os, som du så kan skrive en tekst på også, du kan også afhente et fint lamineret gavekort med billede efter aftale hos Butchers Heat. Vi opretter efterfølgende en bruger i systemet med de pågældende informationer på den person der skal have gavekortet.

Vi tager rent praktisk, og fører det antal “credits/gussessions” der er købt på gavekortet, over på den persons egen bruger, så han eller hun, i ro og mag, selv kan booke og bestille tid til en dejlig gus.

Booking


Der er først booket plads til et arrangement når betalingen er gennemført. Du kan booke op til 2 måneder frem og til så mange arrangementer som ønsket.

Afbudspolitik


Vi refunderer ikke penge, men det er muligt at ombooke dine pladser senest 48 timer før event start.

Betaling


Du kan betale via. vores bookingsystem med VISA eller med Mobilepay (869876) eller kontant i Butchers Heat SaunaTruck.

Bankoplysninger

Skjern Bank

Reg. nr. 7780
Konto nr. 0006077689