Om Butchers Heat

Butchers Heat består af to saunaer placeret i København. En stationær sauna ved Margretheholmen Havn/Refshaleøen, hvor man kan blive med medlem og have adgang til varmen 6 dage ugentligt, 11 måneder om året eller blot booke sig til saunagus session. Vi har også en mobil SaunaTruck, som holder parkeret på forskellige locations og laver saunagus sessions alle kan booke sig på. Vi laver også mange private events i SaunaTrucken.

SaunaTrucken er en militær mandskabsvogn med fortid hos Frømandskorpset. Vognen er bygget om til en urban mobil sauna med brændeovn. Trucken er unik og flot indrettet med bænke i abachi træ, originale slagterfliser, lækkert lys i et utal af farver og kombinationer samt højtalere, således at det er muligt at stimulere alle gæsternes sanser.

Gusmester laver saunagus
Saunatruck ved havet

Butchers Heat tilbyder saunagus og har tilknyttet flere forskellige uddannede gusmestre. Saunagus er aromaterapi i sauna, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten og svinger oliernes duft og varmen rundt i saunaen med et håndklæde, så der dannes en behagelig afslappet stemning.

Butchers Heat anvender kun rene æteriske olier, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation, virker udrensende, giver fornyet energi samt et stort velvære. Til de fleste saunagus sessions er det dejligt og friskt med et havdyp mellem hver gus – hele året rundt ❄️🌞

Der er plads til godt 12 personer i SaunaTrucken afhængig af højde og drøjde.
Butchers Heat afholder faste gus sessions i Københavns Havn, hvor alle er velkommen til at reservere pladser. Derudover er det muligt at leje vogn og gusmester til forskellige typer for arrangementer, firmaarrangementer, polterabend, herrefrokost mv.

Butchers Heat er stiftet af Catrine Mannerup, en af co-founderne bag CrossFit træningscenteret Butcher´s Lab i en gammel slagterhal, derfor referencen til Butchers.

Find vej

Vores Popup sessions foregår forskellige steder i København. Blandt andet på Svanemøllen og på Margretheholm Havn.

Nogen har svært ved at finde saunaen på Margretheholm havn, og derfor har vi lavet nedenstående vejviser du kan bruge.

Grøn streg
Rute i bil
 
Blå streg

Rute til fods / cykel

Rute i bil

Rute gående