fbpx

SaunaGus Booking

På denne side kan du tilmelde dig enkelte gussessions i både den stationære sauna på Margretheholm, og i vores mobile saunatruck. Du kan også købe medlemsskab til den faste sauna på Margretheholmen. Gå blot ind på enten “CLASSES” eller “MEMBERSHIPS” herunder.

VIGTIGT: Læs vores retningslinjer for medlemsskab her: MEDLEMSSKAB

Du kan også hente vores APP til både android og IOS ved at søge på Butchers Heat. Herfra kan du også booke og købe dit medlemsskab. 

Hvis du vil købe et gavekort til saunaen, skal du gå ind under “MEMBERSHIPS” og købe til det antal personer du vil købe til. Gavekortet er gyldigt i 36 måneder og giver adgang til at booke plads til saunagus, i både vores saunatruck og den faste sauna. ( Vi kan desværre ikke tilbyde, at lave et fysisk gavekort på nuværende tidspunkt)

Hvis du allerede er medlem af den stationære sauna incl. gus, og vil købe ekstra gussessions udover dit medlemsskab, kan du som medlem købe det produkt under “MEMBERSHIPS” der hedder: Extra gussessions for members.

Er du medlem uden adgang til saunagus, men gerne vil deltage i en gus, melder du dig til de enkelte sessions under “CLASSES” og betaler, som du normalt ville gøre.

powered by Glofox

     

    Sign op til vores nyhedsbrev og få nyheder om nye tiltag, nye events, vores nye sauna, tilbud og meget mere.

    Vi spammer ikke, promise! Der kommer kun gode saunavibes i din indbakke herfra.