Priser ✪

Priser Butchers Heat

Vi laver forskellige typer af SaunaGus arrangementer. Vores faste  events, onsdag (Refshaleøen), torsdag (Svanemølle Strand) Ind i mellem laver vi også popups forskellige andre steder, primært i København alle af en times varighed. Her laver vores gusmester 3 gussessions af hver ca 10 minutter. Her i mellem sørger vi for frugt, snacks og vand og der også tid til at hoppe en tur i bølgen

SaunaGus Koster fra 185 DK kr./pers. Prisen afhænger af hvor i København el omegen arrangementet afholdes. Reserveres og bookes via bookingsystemet på hjemmesiden.

Drop in SaunaGus  Fra DK 185 kr. Ved ledige pladser, kan man dukke op og betale med MobilePay eller kontanter ved SaunaTrucken.

Leje af håndklæde 1 stk. 20 kr.

Er du kommet afsted uden håndklæde, kan du leje hos Butchers Heat. Vi lejer ud i sæt af 2, således har du ét håndklæde til at sidde på i saunaen og ét til at tørre dig med bagefter!

Leje af SaunaTrucken til privat arrangement fra 3.500 kr. Ring eller skriv for at høre nærmere. #tlf 21818832

Booking

Der er først booket plads til et arrangement når betalingen er gennemført. Du kan booke op til 2 måneder frem og til så mange arrangementer som ønsket.

Afbudspolitik

Vi refunderer ikke penge, men det er muligt at ombooke dine pladser senest 48 timer før event start.

Gavekort

Det er også muligt at købe gavekort til en eller flere gus sessions. Dette kan du gøre via vores bookingsystem under fanen ´Booking´. Priser fra 185 kr og op efter. Det er også muligt at give et gavekort til et privat arrangement i SaunaTrucken, priser fra 3.500 kr. og op efter afhængig af placering mv. Ring eller skriv for yderligere oplysninger. Fortrydelsesret på 14 dage for køb af gavekort.

Vilkår/betingelser

Gavekortet udstedes af Butchers Heat er til brug af ydelser i SaunaTrucken Butchers Heat.

Betalingstyper

Det er muligt at benytte Visakort til betaling via bookingsite eller Mobilepay /Cash ved personlig fremmøde.

Gyldighed

Gavekort til Butchers Heat er gyldigt i 36 måneder. 

Levering

Gavekortet kan afhentes i lamineret version i SaunaTrucken efter aftale eller leveres pr. mail til at printe. Gavekortet sendes umiddelbart efter registeret betaling.

Betalingsform

Du kan betale via. vores bookingsystem med VISA eller med Mobilepay (#869876) eller kontant i Butchers Heat SaunaTruck.

Bankoplysninger

Skjern Bank

Reg. nr. 7780 Konto nr. 0006077689