Gavekort✪

Hvis du vil give en dejlig varm oplevelse til en ven eller en du holder af, så er det muligt ved at købe vores gavekort.

Da vi har et bookingsystem, hvor de der skal deltage i GUS skal oprette sig og booke personligt, så er processen for dit køb af gavekort således:

Du går ind på denne side: BOOKING

Og trykker på MEMBERSHIPS.

Under MEMBERSHIPS vælger du det gavekort du gerne vil have og betaler for det ved, at oprette en profil på hjemmesiden, eller via vores app. Har du allerede en profil er det samme procedure der gør sig gældende.

Efterfølgende skriver du en mail til os på: mail@butchersheat.dk med navn, mail, tlf nr, samt forslag til password på den person der skal have gavekortet. Vi kvitterer med en PDF du kan printe ud med information om os, som du så kan skrive en tekst på også.

Herefter opretter vi en bruger i systemet med de pågældende informationer på den person der skal have gavekortet. Vi tager rent praktisk, og fører det antal “credits/gussessions” der er købt på gavekortet, over på den persons egen bruger, så han eller hun, i ro og mag, selv kan booke og bestille tid til en dejlig gus.