Events ✪

☆Events☆ 

SaunaTrucken kan  lejes incl gusmester til privat arrangementer, firmaevents, polterabends mv. Vi tilbyder forskellige typer for arrangementer afhængig af hvor mange personer i er og hvilket type arrangement i er interesseret i. Som udgangspunkt anbefaler vi en saunasession for ca 12 pers. hvor en gusmester laver 3 omgange saunagus med velduftende æteriske olier, lækker musik, smækkert lys og massere af dejlig varme. I pauserne serverer vi snacks og vand – her er der også tid til et dyp i havet, hvis man vælger arrangementet skal afholdes ved vandet. Vi har også vandslange med, som kan kobles til vand hvis du drømmer om at få saunatrucken hjem i din egen have/indkørsel el lig. Private events koster fra 3.500 kr. dette er prisen hvis du vælger vores faste popup spot ved Margretheholms Havn, Amager Bakke/Refshaleøen. Arrangement ved Svanemølle Strand koster 4.600kr. Ved ønsket om andre placeringer er der nogle flere udgifter forbundet afhængig af hvor, parkeringsforhold, transporttid mv.  Send os en mail hvis du er interesseret i andre priser og yderligere oplysninger.
Mail@butchersheat.dk eller tlf. 21818832, Catrine.

Butchers Heat saunatruck har også deltaget i forskellige festivaler, vi har bla været til Copenhell, City Link Festival, Distortion, CPH PRO mf.

Nedenfor kan læses en beskrivelse af vores faste events. Der kan reserveres plads og betales via vores bookingsystem her på siden. Håber vi ses snart i varmen

´OnsdagsGus´ i Margretheholm Havn–> Hver onsdag kl. 18.00 & 19.00 & 20.00

Sted: Margretheholm Havn, Vindmøllevej 9, 2300 Kbh S. Det kan være en udfordring at finde, så tag afsted i god tid.  Kør ind ad Vindmøllevej og kør efter 300 meter ind på gruspladsen og helt til venstre mod hegnet, mod det sorte træskur og Margretheholm Havn – her holder Saunatrucken og du kan kommen gennem hegnet.

☆ OnsdagsGus –  ´NaboGus´
Butchers Heat varmer vi op i SaunaTrucken til NaboGus hver mandag kl. 19.00 og kl. 20.00. Vi laver 3 gussessions på hver 10-12 minutter, hvor vores gusmester forkæler med dejlige dufte, lækker musik og frækt lys. Mellem hver gus session holdes pause, og så er det tid til en tur i bølgen, snacks og vand at drikke. Arrangementet er af samlet af en times varighed.

Vi sørger for massere vand og snacks, du skal blot medbringe håndklæder og badetøj. Det koster 195 kr. og din plads er reserveret når bookingen er gået igennem og betalt.

Husk at drikke rigeligt med vand gennem dagen inden arrangementet, for vi kommer til at svede en hel del. Det kan være en god idé at medbringe 2 håndklæder, ét til at sidde på i saunaen og ét til at tørre sig med bagefter- hvis du har badetøfler kan det også være rart at medbringe, da der er små sten på vejen ned til vandet.
Sauna og havnehop er på eget ansvar!
Vel mødt i varmen hver onsdag♥

 

´SvanemølleGus´ –>Hver torsdag kl. 18.00, 19.00 & 20.00 

Sted: Svanemølle Strand, Strandpromenaden 49, 2100 København Ø

☆☆SvanemølleGus ☆☆
SaunaGus ved Svanemøllen Strand hver torsdag kl. 18.00, kl.19.00 & kl. 20.00 Butchers Heat laver 3 gussessions på hver 10-12 minutter, hvor vores gusmester forkæler med dejlige dufte, lækker musik og frækt lys. Mellem hver gus session holdes pause, og så er det tid til en tur i bølgen, snacks og vand at drikke. Arrangementet er af samlet af en times varighed.

Vi sørger for massere vand og snacks, du skal blot medbringe håndklæder og badetøj. Det koster 195 kr. og din plads er reserveret når bookingen er gået igennem og betalt.

Husk at drikke rigeligt med vand gennem dagen inden arrangementet, for vi kommer til at svede en hel del. Det kan være en god idé at medbringe 2 håndklæder, ét til at sidde på i saunaen og ét til at tørre sig med bagefter- hvis du har badetøfler kan det også være rart at medbringe. Sauna og havnehop er på eget ansvar!
Vi ses på standen til dejlig varm saunagus hver torsdag aften:)

 

Sometider laver vi popups i weekenderne også, hent vores app BUTCHERS HEAT og tjek vores kalender for events- og hold øje på Facebook og Intagram hvor vi også poster alle arrangementer.

Vi ses i varmen