About ✪

 

☆Butchers Heat☆ 

Butchers Heat er en militær mandskabsvogn med fortid hos Frømandskorpset. Vognen er bygget om til en urban mobil sauna med brændeovn. Trucken er unik og flot indrettet med bænke i abachi træ, originale slagterfliser, lækkert lys i et utal af farver og kombinationer samt højtalere, således at det er muligt at stimulere alle gæsternes sanser.
Butchers Heat tilbyder saunagus og har tilknyttet flere forskellige uddannede gusmestre. Saunagus er aromaterapi i sauna, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten og svinger oliernes duft og varmen rundt i saunaen med et håndklæde, så der dannes en behagelig afslappet stemning. Butchers Heat anvender kun rene æteriske olier, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation, virker udrensende, giver fornyet energi samt et stort velvære. Til de fleste saunagus sessions er det dejligt og friskt med et havdyp mellem hver gus,- hele året rundt:)
Der er plads til godt 12 personer i saunaen afhængig af højde og drøjde.
Butchers Heat afholder faste gus sessions i Københavns Havn, hvor alle er velkommen til at reservere pladser. Derudover er det muligt at leje vogn og gusmester til forskellige typer for arrangementer, firmaarrangementer, polterabend, herrefrokost mv.

Butchers Heat er stiftet af Catrine Mannerup, en af co-founderne bag CrossFit træningscentrene Butcher´s Lab og Butcher´s Garage.  Her var hun med til at forny fitness branchen…nu er det tid til at give wellness branchen i København en innovativ urban nyfortolkning.

Butchers Heat
tlf. 21818832  – mail@butchersheat.dk

Cvr 40244050