Sauna Attack Festival by Butchers Heat 2017

 

Sauna Attack Festival Vol01 – Lørdag d. 18 og søndag d. 19 november Lynetten Havn.

Kom og oplev det bedste inden for Sauna & Gus i Danmark. Vi har inviteret en perlerække af de fedeste mobil saunaer i DK til at lave sauna og gus på Sauna Attack Festival Vol.1

Vinteren er på vej derfor vil vi gerne dele vores begejstring for varme med dig. Vi syntes det er vigtigt at lade batterierne op til den lange mørke tid og bruge sauna, kolde gys og varme gus for at holde humør, sind og generel velvære oppe på dupperne – det virker ret godt mod ‘the blues’ som nemt rammer os oppe i Norden.

Både i det daglige og især på denne SaunaAttack weekend hvor du kan opleve flere typer af saunaer, gus oplevelser, kolde gys og varme kar. Alt sammen krydret med mad og drikke fra Kates Joint der passer til årstiden så du roligt kan tilbringe et par timer med os til gus, hygge og spise.

Billetter til Festivalen købes via Billetto.

https://billetto.dk/en/e/sauna-attack-festival-en-brandvarm-weekend-tickets-221894