✱ LEJ SAUNATRUCKEN ✱

Mangler du et unikt indslag til et firmaarrangement, polterabend, familiefest eller en anden passende anledning, kan du leje Butchers Heats SaunaTruck incl gusmester. Det koster fra 2.900 kr./t afhængig af hvor vognen skal hen. Vi sørger for gus-sessions med massere af dejlig varme, stimulerende dufte, lækker musik, frækt lys, vand og snacks til pauserne.
Der er plads til ca. 12 pers. ad gangen i den varme sauna, og er der flere, kan man dele folk op i grupper, således at nogle er i sauna mens andre bader og pauser.
Det er optimalt at parkere saunaen tæt på vandet, men vi har også en vandslange ombord, der kan tilkobles en vandhane, således at man kan få en kold skyller langt fra havet;)
Det er også muligt at kombinere et saunaevent med en lækker omgang træning feks i forbindelse med en polterabend. Vi har instruktører med baggrund i bla CrossFit, der kan tilrettelægge og skræddersy en god omgang træning, inden varmen, hvad enten man er til stærkmandskonkurrence, hold dyst eller hullahopperi;)
Send os en besked eller giv et ring, hvis du vil høre nærmere.
Vi ses i varmen